Kamerarendszerek – serverside.hu

Nem kamerát értékesítünk, megoldást nyújtunk a problémádra!

Akár IP alapú video megfigyelésről, akár video intelligencia megoldásról legyen szó, mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást. Ha megbízható, tűéles képekre van szükséged, válassz minket! A kamerarendszerek tervezését, integrációját bízd ránk, hogy neked csak az üzleti döntésekkel kelljen foglalkozni!
Kamerarendszereket eladni mindenki tud, de vajon az a megoldás számodra?

Minőségi IP kamerák széles választéka

Számunkra fontos, hogy a legjobb minőséget szállítsuk partnereinknek, ezért az IP kamerák piacán vezető Axis Communications termékeit ajánljuk elsősorban. Rendszereinket egyedi igények alapján, helyszíni felméréssel tervezzük, hogy megrendelőink biztosan azt kapják, amire szükségük van. A gyártó számos egyedi, jövőbe mutató technológiája lehetővé teszi számunkra, hogy szélsőséges elvárásoknak is meg tudjunk felelni. Portfóliónkban megtalálhatók az egészen kicsi, otthoni kameráktól a legmodernebb hőkamerákon alapuló behatolásérzékelő rendszereken át, az extrém körülmények közé tervezett kamerákig szinte minden, amire csak szükséged lehet. Legfontosabb értékeink közt szerepel az eszközök tartóssága, támogatottsága, a képalkotás minősége és az információtechnológiai biztonság, amely napjaink egyik legfontosabb kérdése egy olyan rendszer üzemeltetése esetében, amellyel személyes adatokat dolgozunk fel nap mint nap. Fordulj hozzánk bizalommal a klasszikus video megfigyelő rendszerekkel, az egyedi integrációkkal, vagy akár a video intelligencia megoldásokkal kapcsolatban, együtt találunk számodra is egy megfelelő megoldást.

Hogy miért válassz IP kamerát? Tudd meg cikkünkből a részleteket.

INTELLIGENCIA MINDEN HELYZETRE

Ügyfeleink számára a video intelligencia hosszú távú megtakarítást jelent, hiszen olyan folyamatok automatizálhatók, amelyek elvégzése élőmunkával jóval költségesebb és pontatlanabb lehet. Kameráink nem mennek szabadságra, nincsen jobb vagy rosszabb napjuk, teszik a dolgukat a Te vállalkozásod érdekében is a nap 24 órájában, minden napon. Személyszámlálssal, demográfiai elemzéssel, rendszámfelismeréssel és egyéb video intelligenciai megoldásainkkal a Te céged is hatékonyabbá válhat.

Egyedülálló technológiai megoldások

A kevesebb is lehet több

A Zipstream technológia segít a felvételeidet kisebb tárterületen tartani amellett, hogy a képek minősége nem romlik. Más megoldásokkal ellentétben nem csak a sávszélességet csökkentjük, hanem a képeket is úgy optimalizáljunk, hogy ne veszítsd el a számodra fontos részleteket, de mégis sokkal kisebb sávszélességre és tárterületre lesz szükséged, amivel jelentős költségeket taaríthatsz meg.

A sötéttől sem tartunk

A Lightfinder segítségével akár nagyon kevés fény mellett is színes képeket rögzíthetsz, amelyek segítenek egy-egy incidens felderítésében, hiszen nem csak a form

ákat és egyéb fekete-fehérben is felismerhető jellegzetességeket fogsz tudni nyomon követni, hanem rendelkezésedre állnak azok az információk is, amelyek nappali fényben segíthetik a felderítési munkát. Spórolj időt és azonosíts pontosabban sötétben is, ez a Lightfinder.

Hőkamerákkal a biztos észlelésért


Klasszikus kamerarendszeredet megvakíthatják fénnyel, füsttel szándékosan, vagy akár a szerencsétlen körülmények is. Hőkamerás megfigyeléssel nem okozhatnak gondot ezek a körülmények és sokkal komolyabb hatótávot is el lehet érni velük. Behatolásérzékelésre, jelenlét azonnali detektálására a hőkamerák számára nincs ellenfél!

Minden apró részlet számít

Az Axis Forensic WDR technológiájával előbújnak a részletek. Olyan részeit is láthatod a felvételnek, amit más megoldásokkal szinte lehetetlen. Egy esemény utólagos elemzéséhez elengedhetetlen a részletek ismerete, a megfelelő Wide Dynamic Range technológiával felszerelkezve semmi sem akadályozhat meg abban, hogy minden részlere fény derüljön egy felvételből.

A tökéletes éjjellátó

Kifehérednek a képen a részletek, ha túl közel vannak a kamerádhoz? Ez mostantól máshogy lesz! A megoldást az Optimized IR jelenti, ami a kamerák infrateljesítményét a helyzethez igazítva szabályozza automatikusan. Ne maradj le semmiről az éjszakában sem, történjen az közel vagy távol, a kameráinkra biztosan számíthatsz.