INTELLIGENS VIDEOMEGFIGYELÉS

Akár IP alapú video megfigyelésről, akár video intelligencia megoldásról legyen szó, mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást. Ha megbízható, tűéles képekre van szükséged, válassz minket! A kamerarendszerek tervezését, integrációját bízd ránk, hogy neked csak az üzleti döntésekkel kelljen foglalkozni!

Minőségi IP kamerák széles választéka

Számunkra fontos, hogy a legjobb minőséget szállítsuk partnereinknek, ezért az IP kamerák piacán vezető Axis Communications termékeit ajánljuk elsősorban. Rendszereinket egyedi igények alapján, helyszíni felméréssel tervezzük, hogy megrendelőink biztosan azt kapják, amire szükségük van. A gyártó számos egyedi, jövőbe mutató technológiája lehetővé teszi számunkra, hogy szélsőséges elvárásoknak is meg tudjunk felelni. Portfóliónkban megtalálhatók az egészen kicsi, otthoni kameráktól a legmodernebb hőkamerákon alapuló behatolásérzékelő rendszereken át, az extrém körülmények közé tervezett kamerákig szinte minden, amire csak szükséged lehet. Legfontosabb értékeink közt szerepel az eszközök tartóssága, támogatottsága, a képalkotás minősége és az információtechnológiai biztonság, amely napjaink egyik legfontosabb kérdése egy olyan rendszer üzemeltetése esetében, amellyel személyes adatokat dolgozunk fel nap mint nap. Fordulj hozzánk bizalommal a klasszikus video megfigyelő rendszerekkel, az egyedi integrációkkal, vagy akár a video intelligencia megoldásokkal kapcsolatban, együtt találunk számodra is egy megfelelő megoldást.

Hogy miért válassz IP kamerát? Tudd meg cikkünkből a részleteket.

INTELLIGENCIA MINDEN HELYZETRE

Ügyfeleink számára a video intelligencia hosszú távú megtakarítást jelent, hiszen olyan folyamatok automatizálhatók, amelyek elvégzése élőmunkával jóval költségesebb és pontatlanabb lehet. Kameráink nem mennek szabadságra, nincsen jobb vagy rosszabb napjuk, teszik a dolgukat a Te vállalkozásod érdekében is a nap 24 órájában, minden napon. Személyszámlálssal, demográfiai elemzéssel, rendszámfelismeréssel és egyéb video intelligenciai megoldásainkkal a Te céged is hatékonyabbá válhat.

Számolj!

Számold meg hányan látogatták meg üzletedet. Értékelj ki egy marketing kampányt. Több érdeklődő látogatott meg? Mindezekre tudjuk a választ.

Figyelj!

Tudd, kik a vásárlóid! Személyre szabott kampányok tervezéséhez a koruk és nemük megismerése nélkülözhetetlen.

Automatizálj!

Sokan állnak sorban? Mi lenne, ha helyetted automatikusan vezérelné a rendszer a pénztárak nyitását és zárását terheléstől függően?

MIRE HASZNÁLHATOD?

Marketing

Futó kampányok felmérése vagy új hirdetések tervezése, hatástanulmányok

Költségcsökkentés

Dolgozói létszám optimális tervezése, beosztás felülvizsgálata

Optimalizálás

Nyitvatartási idő megfelelő tervezése a valós látogatók számának alapján

Vásárlási élmény növelése

Az üzlet reklámjainak személyre szabása, célcsoport meghatározása