Szolgáltatásaink – serverside.hu

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Mert partnerként kezeljük ügyfeleinket, nem akarunk rád erőltetni olyan megoldásokat, amelyek nem felelnek meg az igényeidnek.

Mert több, mint 10 éves tapasztalatunk van IT rendszerek tervezésében, építésében és üzemeltetésében.

Mert hisszük, hogy csak a tökéletes megoldás a jó megoldás, nem fogunk magadra hagyni egy félkész, vagy rosszul működő rendszerrel.

IT TERVEZÉS

Nem tudod merre indulj, hogyan kellene céged IT rendszereit felépíteni? Segítünk megtervezni mindent az első lépéstől kezdve.

Nem újdonság számodra az IT terület? Vannak már működő megoldásaid? Nem probléma! Meglévő rendszered felmérése után egy új beruházáshoz vagy konszolidációhoz is segítséget tudunk nyújtani!

Több mint 10 éves üzemeltetés és tervezés területen szerzett tapasztalatunkkal gyártófüggetlenül segítünk kiválasztani a számodra megfelelő komponenseket.

Hidd el megéri már az elején megválaszolni azokat a kérdéseket, amelyek később problémákat okozhatnak az üzemeltetés folyamán. Felhő? Saját szerverek? Vezetékes vagy vezeték nélküli hálózat? Ha ilyen kérdések fogalmazódtak meg benned, akkor jó helyen jársz! Segítünk megkeresni a helyes válaszokat!

Ne fektess be olyan rendszerbe, ami nem állja ki a jövőbeni igényeid próbáját!

Válaszd IT tervezés szolgáltatásunkat és találjunk közösen válaszokat a kérdéseidre!

A felmérés ingyenes! Tégy próbára minket!

IT KIVITELEZÉS

Minden építőkövet a helyére teszünk!

Egy jól felépített rendszer üzemeltetésére kevesebbet kell költened, így fontos, hogy ki, és milyen gondossággal építi meg az IT rendszereidet.

Célunk, hogy az általunk épített rendszer ne csak megfeleljen, hanem túl is mutasson igényeiden, ezáltal gazdaságosan üzemeltethető és könnyen fejleszthető legyen.

Legyen szó strukturált kábelezésről, aktív hálózati eszközök, routerek, switchek üzembe helyezéséről, szerverek, tárolóegységek telepítéséről, vezeték nélküli hálózatok építéséről, velünk megvalósíthatod elképzeléseidet.

IT ÜZEMELTETÉS

Bárhol is légy, csak dőlj hátra! A többit mi megoldjuk.

Rendszergazdára van szükséged?  Biztosan?

Tudunk jobb megoldást! Szakembereink különböző területeken jártasak, így több kérdésedre tudunk szakszerű választ adni azonnal, nem egyetlen kollégán fog múlni az IT rendszereid zavartalan működése.

Hálózataidat, szervereidet, munkaállomásaidat szakszerűen karbantartjuk, üzemeltetjük és javaslatokat fogalmazunk meg az esetleges fejlesztési igényeid megoldására is. Ha egy felhasználói programmal lenne problémád, abban is  segítünk, akár távolról is, azonnal.

Pont mintha egy rendszergazdád lenne, csak ez sokkal jobb!

Tervezhetők a költségeid, nincsenek meglepetések, nem megyünk szabadságra és felvesszük a telefont is. Ezen felül nem kell fenntartanod számunkra egy állandó munkahelyet, annak minden problémájával együtt.

Leterhelt az IT osztályod vagy speciális tudásra van szükséged? Besegítünk a saját csapatodnak! Konzultációban, tervezésben, építésben, üzemeltetési gondok elhárításában vedd igénybe a mi erőforrásainkat is!

Akikkel együtt dolgozunk

Fordulj hozzánk bizalommal, reméljük neked is segíthetünk valamiben!