Internetes élő közvetítés – serverside.hu

Élő közvetítés IP kamerával

Számítógép, kábelek, szoftver, felügyelet... Eddig ezek elengedhetetlen kellékek voltak, ha szerettél volna élő közvetítést készíteni. Mostantól csak egy IP kamera kell hozzá!

PC nélkül

Közvetíts közvetlenül a kamerádról! A szoftverekhez nem szükséges PC, csak egy kamera, a CamStreamer és egy internet kapcsolat.

Havidíj nélkül

A CamStreamer egyszeri beruházás mellett folyamatosan frissíthető és használható, nincsenek rejtett költségeid, ha minket választasz.

Egyszerűen beállítható

A CamStreamer és CamOverlay szoftverek beállítása egyszerű, gyors és intuitív. Nem kell bonyolult leírásokat olvasgatnod, pár kattintás az egész.

A kamerádon fut

Kiegészítők nélkül, egy IP kamerával, csak a CamStreamer szoftvert futtatva, ami a kamera erőforrásait használja az élő közvetítéshez.

Közvetítésre teremtve

CamStreamer

A CamStreamer alkalmazást használhatod élő közvetítésre (streamelésre), szinte bármelyik népszerű video megosztó szolgáltatáson. A támogatott platformok egyre bővülnek, a legnagyobbak jelenleg a Youtube, a Facebook és a Vimeo.

CamOverlay

Élő videódon információkat jeleníthetsz meg a CamOverlay alkalmazás segítségével, ami lehet kép, vagy szöveg is. Egyedi fejlesztésre is lehetőséget ad, így akár dinamikusan változó adatok is betölthetők a kamerádba.

Miért válaszd a CamStreamer alkalmazásait?

Ha éjjel-nappal közvetítenél, vagy olyan eseményekről szeretnél élő videoval beszámolni, amihez nincs szükséged operatőrre, csak egy előre beállított kamerára, akkor a CamStreamer és a CamOverlay szoftver a tökéletes választás.

Adunk pár tippet, hogy mire használhatod

Városok

Nyűgözd le a turistákat online, mutass nekik látnivalókat, szállodákat vagy strandokat.
camstreamer_sport

Sportesemények

Közvetíts online sporteseményekről, bárki szurkolhat, akár távolról is.
pexels-photo-401803

Vadvilág

Vadon élő állatok, madarak megfigyeléséhez mostantól csak egy kamerára van szükséged.
camstreamer_lecturer

Események és kultúra

Megosztanál egy eseményt a követőiddel? A CamStreamer tökéletes megoldás.

Demo kameráink

Zebegény - Főtér 720p

Élesztő Plázs 720p

Kérdésed van?

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy (kötelező)

Üzenet