Videoanalitika – serverside.hu

VIDEOANALITIKA ÜZLETEID FEJLESZTÉSÉHEZ

Rendszereink lehetőséget biztosítanak a boltjaidban szerzett adatok alapján, hogy hatékonyabban és személyre szabottan létesíts kapcsolatot ügyfeleiddel. Tárolhatod a fogyasztói szokásokat vagy akár javíthatod az áruház elrendezését is, így tovább növelve a vásárlási élményt.

MIRE HASZNÁLHATOD?

Marketing

Futó kampányok felmérése vagy új hirdetések tervezése, hatástanulmányok

Költségcsökkentés

Dolgozói létszám optimális tervezése, beosztás felülvizsgálata

Optimalizálás

Nyitvatartási idő megfelelő tervezése a valós látogatók számának alapján

Vásárlási élmény növelése

Az üzlet reklámjainak személyre szabása, célcsoport meghatározása

ELEMEZD ADATAIDAT A FELHŐBEN

axis-store-reporter

Elemezd a kamerák által gyűjtött adatokat az Axis Store Reporter segítségével

Az üzleteidben gyűjtött adatid elemzéséhez segítségül hívhatod az Axis Store Reporter szoftvert, ami egy felhőszolgáltatás, így bármikor, bárhonnan pontos képet kapsz üzleteid forgalmáról, a látogatók életkoráról, neméről. Ennyi információ birtokában megalapozottabb és hatékonyabb üzleti döntéseket hozhatsz.
A Store Reporter elérhető mobileszközökről is, így akár út közben is megtekinthetők a video analitika által generált adatok.

INTEGRÁLJUK BÁRMIVEL

A nyílt szabványok számunkra alapvető fontosságúak annak érdekében, hogy a különböző gyártók berendezései és szoftverei illeszkedjenek az hálózatba kapcsolt rendszerbe. Ezek képezik a rendszerintegráció alapját, és biztosítják a zökkenőmentes információcserét.

KOMBINÁLD OKOS HANGSZOLGÁLTATÁSSAL!

ip_sound_mus

Háttérzene szolgáltatás

Az Axis hangszóróival kombinálhatod a video analitikát, mindamellett, hogy kiemelkedő minőségű üzleti hangszolgáltatással kápráztatod el ügyfeleidet.
ip_sound_ann

Eseményvezérelt hangok

A hűlózati hangszórókkal ütemezett és eseti bejelentéseket tehetsz üzletedben, akár programozottan, akár más rendszerekkel integráltan.
flyer_intro

Töltsd le rövid bemutató anyagunkat

Tudj meg többet a lehetőségekről, töltsd le bemutatkozó prezentációnkat a kiskereskedelmi video analitika témában. Amennyiben kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.
Letöltés

Számolj!

Számold meg hányan látogatták meg üzletedet. Értékelj ki egy marketing kampányt. Több érdeklődő látogatott meg? Mindezekre tudjuk a választ.

Figyelj!

Tudd, kik a vásárlóid! Személyre szabott kampányok tervezéséhez a koruk és nemük megismerése nélkülözhetetlen.

Automatizálj!

Sokan állnak sorban? Mi lenne, ha helyetted automatikusan vezérelné a rendszer a pénztárak nyitását és zárását terheléstől függően?