monitoring – serverside.hu

NEM VARÁZSLAT!

Rendszermonitorozó megoldásainkkal az üzleti éleslátás nem lehetetlen többé!

FELÜGYELET

Ami a hálózatra van kötve, azt meg tudjuk figyelni! Sőt, még akár azt is, ami nincs. Minden működési paramétert monitorozunk folyamatosan, ha valamelyik paraméter elmozdul a normális működési tartományból, akkor riasztást küldünk, vagy akár be is avatkozunk. Ne hagyd, hogy az ügyfeleid értesítsenek arról, ha valami nem működik! Felügyeleti szolgáltatásainkkal elkerülheted az ilyen helyzeteket.

TRENDEK

Előfordult már veled, hogy szükséged volt régen mért adatokra egy szerverről? Mennyi volt a környezeti hőmérséklet, esetleg mekkora volt a processzor terhelés, mennyi alkalmazás futott a gépen a múltban. Ahhoz, hogy előre lásd egy szolgáltatás erőforrás igényeit ez elengedhetetlen. A lottószámokat nem tudjuk megmondani, de azt, hogy mikor fogy el egy eszközöd teljesítőképessége, azt igen!

BEAVATKOZÁS

Egy nem várt hiba miatt leállt egy szolgáltatás? A rendszer nem csak figyelmeztet, de akár újra is indítja a hibás modult. Csak akkor zavarunk riasztásokkal, ha nem tudunk megfelelően beavatkozni. Proaktív beavatkozással elkerülhetők a hosszú leállások, megelőzhető az ügyfél panaszok nagy része, sőt még nyaralni, vagy aludni is hagyunk, csak kritikus esetben van szükség emberi beavatkozásra.

TESZTELJ MINKET! PRÓBÁLD KI!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet