Kopano WebApp 3.3 újdonságok
2017-05-21
Microsoft függőség ellen nyílt forráskóddal
2017-10-04

Személyszámlálás automatikusan

Tudod, hogy hányan látogatják meg 1 nap az üzletedet, és mennyien vásárolnak?

Az AXIS People Counter tudja. Automatikusan számolja a kameráid* alatt áthaladó személyeket és tárolja az áthaladás irányát is.

  • Pontos és megbízható személyszámlálás
  • Segít optimalizálni marketing tevékenységedet
  • Megkönnyíti a személyzet és az üzlet tervezését

Maximalizáld üzleted teljesítményét

Az AXIS People Counter a forgalommal kapcsolatos információkat gyűjti, hogy segítséget adjon az ügyfelek szokásainak megismeréséhez. A szoftver egy mennyezetre szerelt kamerán működik, amelyet az üzletek bejárata fölé rögzítünk. A minimum magasság a rendszer helyes működéséhez 2.7 m.

A kamerát az AXIS People Counter egy rendkívül fejlett érzékelővé alakítja, amely tárolja a forgalmi adatokat és az alábbi kihívásokban segít neked:

  • Elemezni a bolt látogatóinak számát, meghatározni a forgalmi trendeket;
  • Értékelni a hirdetések és promóciók hatását;
  • Javítani a személyzet beosztását és meghatározni az optimális nyitvatartási időt, így kiváló kiszolgálást tudsz nyújtani és optimalizálhatod a munkavállalók bérköltségeit;
  • Felmérni az időjárásnak az ügyfél látogatásokra gyakorolt ​​hatását;
  • Azonosítani és jutalmazni a nagy teljesítményű üzleteket és dolgozókat

Számíthatsz rá

Az AXIS People Counter egy automatizált rendszer, amely lehetővé teszi a kétirányú forgalomszámlálást egy bejárati vagy átjáró ponton. Az olyan tárgyakat, amelyek nem személyek, pl. bevásárlókocsi, babakocsi, a szoftver nem számolja.

A szoftver a Cognimatics fejlett és bevált algoritmusaira épül, amelyek több mint egy évtizede piacvezetők az üzleti analitikában. A gyors és az alacsony memóriaigényű szoftvert már több ezer kamerára telepítették világszerte.

Keskeny vagy széles bejáratokhoz

Az AXIS People Counter egy kamerával egy- vagy kétszárnyú ajtós bejáratok megfigyelésére is alkalmas. A széles bejáratoknál több AXIS People Counterrel telepített kamera is összekapcsolható, így lehetőségünk van a szinkronizált számlálásra is. Az AXIS People Counter szoftver az Axis kamerák széles skáláján használható. A szoftver lehetővé teszi a paraméterek beállítását és monitorozását, valamint a tárolt adatok letöltését helyi hálózaton, vagy akár interneten keresztül is.

Integráció és adatelérés

Az AXIS People Counter akár 90 napig képes a kamerán tárolni a gyűjtött adatokat. A szoftver csak és kizárólag számokat tárol későbbi elemzésre, sem kép, sem video nem kerül rögzítésre. Nyílt szabványokon alapuló protokollja megkönnyíti az integrációt más rendszerekkel, például PoS vagy számlázó szoftverekkel.

A kamerán tárolt adatokhoz webböngésző használatával férhetsz hozzá, amelyen élő adatokat és grafikus trendábrázolást is megtekinthetsz. Amennyiben a a webes felületet használod nem szükséges a rendszerhez semmilyen más egyéb hardver, vagy a boltban elhelyezett szerver. Az egész csak egy kamera, ilyen egyszerű.

* Csak Axis kamerákkal működik. A kompatibilis kamerákról érdeklődj nálunk emailben, vagy telefonon.